Vervolg APN asfaltcentrale

Vervolg APN asfaltcentrale

Beste Wijkbewoner
Het samen optrekken van de wijkraden en het wijd uitzetten van onze zorgen, heeft effect gehad.
Het verzenden via de post van het verzoek tot handhaving is gelukkig niet meer nodig, zie onderstaand

Subject: PERSBERICHT ASFALTCENTRALE NIJMEGEN TREKT VERZOEK TOT VERRUIMING VERGUNNING IN

PERSBERICHT

Woensdag 11 november 2020

ASFALTCENTRALE NIJMEGEN TREKT VERZOEK TOT VERRUIMING VERGUNNING IN

NIJMEGEN – Dura Vermeer maakt bekend geen gebruik te willen maken van de verruiming van de vergunning voor haar asfaltcentrale aan de Energiewieg in Nijmegen. Het bouwconcern heeft vandaag een verzoek tot intrekking voor het tijdelijk verhogen van de emissienorm van benzeen voor Asfalt Productie Nijmegen (APN) bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen ingediend.

Het intrekken gebeurt op eigen initiatief, waarbij de maatschappelijke onrust die in de buurt is ontstaan een rol heeft gespeeld. Het verzoek tot verruiming van de vergunning was onderdeel van een landelijk project, geïnitieerd door asfalt producerende bedrijven.

Voor meer informatie:
woordvoerder Dura Vermeer

Over de auteur

Redactie editor

Geef een reactie

Enter Captcha Here : *

Reload Image